Klik op de titels voor blogs mbt HSP->


*Ik voel, ik voel..wat jij ook voelt?*

Hoog sensitieve personen nemen "alles" veel subtieler en gedetailleerder waar, dan gemiddeld. Hier zitten negatieve, maar ook positieve kanten aan. Momenteel wordt er steeds meer over hooggevoeligheid gesproken (waaronder in de media) en dat is maar goed ook, want iedereen doet ertoe!

Helaas zie ik steeds meer, dat er veel focus is op de negatieve aspecten van Hsp, maar ook de bijzonder mooie aspecten ervan mogen worden omarmd! Ook is het binnen het werkveld nog vaak "een taboe" en wordt het soms als een "handicap" gezien. Wernemers houden zich "klein/stil", passen zich veelal aan en lopen daardoor aan zichzelf voorbij.

Vanuit mijn eigen ervaring wil ik deze boodschap meegeven aan alle hoogsensitieve personen: wees jezelf, omarm je hooggevoeligheid en leer de negatieve kanten ervan te transformeren naar je eigen kracht, want jij mag er zijn!

Via @hspomarmen wil ik mijn eigen ervaringen mbt het leven als hsper met je delen, maar ook tips en oefeningen, zodat jij leert je hooggevoeligheid te omarmen❤️