Wie ik werkelijk ben...

Gepubliceerd op 19 april 2018 om 20:37

Wat zeg jij wanneer iemand aan je vraagt: vertel eens iets over jezelf? Wie ben jij? en jij voelt, dat jij nooit zou kunnen uitleggen wie jij werkelijk bent, omdat daar slechts ruimtegebrek voor is. Ruimtegebrek, omdat jij weet dat je veel meer bent, dan je kleur haar, hobby’s en bijv. jouw gezinssamenstelling.  

 

•Dat jij voelt, dat je in werkelijke zin een onderdeel bent van het universum, van god, maar slechts op aarde bent gekomen om te genieten, te ‘spelen’ en te ‘creëren’. •Dat jij de goddelijke energie die jij bent door je lichaam heen voelt stromen. •Dat jij voelt dat je in het universum kunt communiceren dmv ‘telepathie’, via een soort 2e ‘brein’, maar ons aardse ‘brein’ slechts ons ‘oordelende ego’ is. •Dat wij kunnen voelen via wie wij werkelijk zijn, maar ook kunnen denken en voelen via ons fysieke lichaam. 

 

•Dat werkelijk alles in het leven uit deze energie bestaat en continu in beweging is. •Dat al die energie volgens een bepaalde frequentie ‘trilt’ (omhoog/omlaag) en dit effect heeft op alles en iedereen (wanneer we ons in lage trillingen bevinden we gaan ‘mopperen en klagen’ en in hoge trillingen we meer kunnen genieten van dat wat er zich gewoon in ‘het moment’ aandient. •Dat we vanuit ons energie soms een beetje boven ons fysieke lichaam kunnen ‘zweven’ en het allemaal wat minder overzien, maar we de energie ook helemaal in ons fysieke lichaam kunnen laten stromen. •Dat we helemaal in de kern van die energie pure eenheid zijn en onze fysieke gedachten helemaal tot rust en stilstand komen, omdat je slechts geheel verbonden bent met je werkelijk bent. 

 

•Dat jij voelt dat wanneer jij met je blote voeten door het gras loopt, jouw energie steviger wordt en je weer vanbinnen straalt. •Dat je midden in een gesprek soms even in gedachten verzonken kan zijn, omdat je niet meer met het menselijke brein luistert, maar met je gevoel/je intuïtie, je voelt ieder woord keihard binnen komen, voelt de trilling van de woorden, voelt de kracht van de energie (positieve of negatieve), voelt hoe de betreffende persoon zich voelt op dat moment, hoe de persoon de woorden werkelijk heeft bedoelt (dus ook de leugens, de achterliggende gedachten, alle patronen). 

 

•Dat jij alle sferen aanvoelt in een ruimte, de trillingen van de energie, de emoties, de gemoedstoestanden, maar ook de energie van het verleden. •Dat jij binnen een groep precies overziet hoe de samenstelling tot stand is gekomen. Hij trekt zich terug en is het ‘buiten beentje’, zij schreeuwt het hardst maar is het meest onzeker, de ander waait met alle winden mee, Hij is de grootste ‘lolbroek’, maar heeft een zeer traumatische jeugd gehad enz. 

 

•Dat jij eigenlijk nooit echt goed begrepen wordt, omdat je vanuit je intuïtie communiceert en dit vaak niet in de juiste woorden kan uitleggen, omdat je weet dat hier ruimtegebrek voor is. •Dat jij veel dieper en verder kijkt dan wat tastbaar te zien is en jij daardoor verkeerd beoordeeld wordt.  

 

•Dat jij regelmatig stemmingswisselingen hebt, omdat hoe jij over komt en hoe jij je voelt precies van diverse zaken afhangt: in welke trilling jij je bevind, hoeveel energie er om jou heen hangt, welke mensen en met welke stemmingen er bij jou zijn en met jou communiceren, in welke mate jouw oordelende ego op dat moment aanwezig is, hoe goed geaard je bent, maar ook nog alle doodgewone menselijke zaken (zoals voldoende nachtrust enz) 

 

•Dat jij weet dat veel mensen zich echt helemaal hebben geindentificeert met hun brein/ego stemmetje in het hoofd en daardoor bij alles wat zij zien direct in ‘de veroordeling’ schieten ipv eerst objectief te kijken wat er nu daadwerkelijk gebeurt, maar ook in paniek schieten of andere stress gerelateerde menselijke reacties. 

 

•Dat jij je vaak maar ‘dommer’ en ‘kleiner’ voordoet dan wie jij werkelijk bent, omdat je dan minder opvalt en wellicht minder snel ‘raar’ gevonden kan worden, doordat jij zoveel voelt en ziet. Jij niemand pijn wilt doen, niemand wilt ‘overstijgen’, want iedereen is gelijk. •Dat jij regelmatig als ‘de stille’ “de dromer’ aangezien wordt, maar zelf heel goed weet dat jij op zo’n moment alles aan het observeren, analyseren en overdenken bent en ondertussen werkelijk alles gewoon nog mee krijgt qua gesprekken enz. 

 

•Dat jij lief wilt zijn.. lief voor jouw medemens, voor de natuur, voor de dieren, voor ieder levend wezen, zelfs wanneer zij niet lief voor jou zijn en de ander je dan oordelend aankijkt waarom jij toch zo lief doet. 

 

•Dat jij zelf soms even in paniek schiet, omdat alles wat er ‘binnen’ komt even niet meer gefilterd kan worden. Je kan je even niet meer afsluiten van de energie, het lukt je even niet meer om je eigen energie in het fysieke lichaam te houden of het lukt je even niet meer om te onderscheiden welke emoties van de anderen zijn en welke van jezelf, of je kan even niet meer in de rust en stilte blijven en schiet in de oordelende ego etc. Het kan genoeg redenen hebben waardoor je heel even ‘uit balans’ bent en voor de buiten wereld wellicht een beetje ‘overdreven’ gedraagt, maar jij hier Inprincipe even niks aan kunt doen.

 

•Dat jij voelt en ervaart dat wanneer jij je onder mensen bevind die zich even in dezelfde ‘trilling’ als jou bevinden, jij werkelijk niets van dit hele lijstje hoeft te benoemen, want woorden doen er niet toe. Je kijkt elkaar aan en weet gewoon, dat het ‘goed’ zit, dat de ander ook ‘voelt’ en ‘denkt’, dat de ander dieper liggende antwoorden heeft gevonden mbt grote levensvragen etc. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.